Mitt i livet

En ny start!

Varför firar ni jul?

Kategori: VARDAG

Godmorgon!

Som alltid kring högtider så funderar jag extra mycket över livet. Varför firar vi jul, eller någon "svensk" tradition över huvud taget? Jo för att hedra Kristus. Men gör ni det? Jag är troende kristen, vilket många har svårt att tro på, för jag är ju varken gift eller väntade tills jag var gift med att ha sex eller skaffa barn. Men det ändrar inte det faktum att jag tror på Jesus.
Just nu pågår en politisk debatt som inte undgår någon. Där talas också om traditioner och svenskhet.
Jag vill ha kvar våra traditioner som så många andra svenskar, men varför lämnar ni då svenska kyrkan? Det var ju med dem vi fick traditioner! Ni samlar gärna familj kring jul och påsk men egentligen skiter ni i varför vi firar det. På nyår skålar ni utan en tanke på varför.
Men varsågoda, behåll midsommar. En fyllefest som inte härstammar ur bibeln, inte heller ungdomarnas favoritfylla kring valborg.
Ni vill alla kalla er svenskar men ni funderar aldrig över vad som gjort oss svenskar.

Shopping weekend

Kategori: VARDAG

Helluuu helluuu, den här helgen har jag bränt hushållskassan ordentligt. Men det får vara värt det, har köpt så sjukt mycket fina grejer. Ska visa er imorgon, nu har vi bara en timme kvar hem å har fortfarande inte träffat stormen Alexander, lika glad är vi för det ;).

Nu ska det bli sjukt mysigt att få komma hem å duscha å mysa ner mig i soffan med min älskling.
Imorgon ska jag slå in alla julklappar å fixa julbaket.

Puss på er, å ha en underbar kväll, det tänker jag ha :*

Min vanliga tur

Kategori: VARDAG

Hej hej,
I onsdags började jag må riktigt dåligt på jobbet och idag vaknade jag efter att ha sovit i nästan ett dygn. Feber och ont i hela kroppen. Det här var verkligen inte vad jag hade hoppats på men inte så konstigt eftersom båda barnen varit sjuka.

Idag känner jag mig lite piggare men kommer ändå knappt upp ur sängen. Imorgon kväll är det planerat att vi ska på julgalan, frågan är om jag hinner bli frisk tills dess.
Jag har verkligen sett fram emot den här helgen å nu ligger jag här å har ont överallt och med huvudet fullt av snor.

Ska försöka sova några timmar nu.