Mitt i livet

En ny start!

Jävlar vad jag är tuff!

Kategori: VARDAG

Helluu, helluuu...
 
Va verkligen jätte taggad på att åka och jobba imorse, NOT! När både frugi å älsklingen är lediga idag.
Jaja det är bara att uthärda sista timmarna, sen får jag åka hem å umgås med dem båda :).
 
Tiggde till mig bilden frugan tog på mig igår, jag va fett snygg å verkligen klädd för en ridtur ;P.
 
Han hette tydligen Gulliver å jag va mäkta nöjd med att få rida en ponny ;). Efter lite övning kanske jag vågar ge mig på att rida på en häst sen då ;).
Får jobba stenhårt i sommar för att bekosta mitt nya intresse, haha. Eftersom vi nu är tre i familjen som ska ta lektioner i höst.
 
Äta upp lunchen å jobba lite nura, hörs sen!
 
 
 
 
 

Lediga dagen

Kategori: VARDAG

Helluuu, va kanske dumt att sova middag för jag är inte överdrivet trött nu, och jag som ska upp och jobba imorgon :S. Men det väntas bara halvdag så det ska nog gå bra.


Har haft en jättebra dag trots att jag inte hann med hälften av allt jag borde fått gjort. 
Började dagen tidigt med tvättstugan kl 7 iaf, sen har det varit full rulle. Vid elvatiden drog vi till sorf å körde lite ponnyridning, å ja jag tog också ett par varv. Sjukt pirrig i magen av att få trava, måste varit över tio år sen nu! Så i höst ska jag försöka få tid över till att ta några lektioner, är bra träning för lår och rumpa ju ;).
Sen körde vi heldag på Ikea, kom hem med nytt porslin å massa flyttkartonger. Hade hoppats på att hitta nå nya skor och nå fint till på lördag men barnen ville inte sammarbeta. Så jag å frugan åkte hem å slockna på varsin soffa, å kidsen passade på att kolla bompa å peta på mig med jämna mellanrum. 


Sjukt snygg familj ;).

Sen kirrade vi tacomys till kidsen, å frugan va gull å passade mina busfrön så jag fick spendera lite tid med Mr M. Blev en tur ut till hans päron å äta födelsedagsmiddag, sjukt gott vare också.  
Så nu borde jag sova massor för imorgon väntar nya äventyr.
Puss på er! :)


Det närmar sig

Kategori: VARDAG

Hej hej, nu har vi avklarat middagen å matkoman har infunnit sig. Typ däckad i soffan men har ju lovat kidsen film å popcorn så får väl resa mig snart igen. 


Inser också hur jävla mycket min lägenhet behöver städas, å framför allt är det hög tid att börja packa. Är ju bara hemma två veckor till innan flytten. Så vem vill hjälpa mig att packa mina hundratals böcker? ;). Frugan har erbjudit sig, snäll som hon är. Sen behövs bara ett gäng rediga karlar att bära ner dem ;). Tur att jag har en stark pojkvän *blink blink*. 

Nä nu ska vi ha Lill-lördag här, packandet får vänta tills imorgon :)

PUSS!