Mitt i livet

En ny start!

Så skönt..

Kategori:

Heiii heiii...
Är hemma hos päronen och har mys. Lea kom nyss med en önskning om att få åka buss, så imorgon tar vi nog bussen ner till min mormor. Märkligt att tänka på att ens barn aldrig har åkt kommunalt, något som var en självklarhet för mig när jag var yngre. Man blir så himla bekväm så fort man får körkort och tillgång till bil.
Nu ska gosas vidare, hej hej!

Får fart på veckan

Kategori: VARDAG

Pling pling på telefonen och vips är de två närmsta veckorna räddade.
Idag tar jag med mig småttet och åker hem till mami å papi å har mys hela dagen imorgon. Passar lagom att jag har bakat bullar hela förmiddagen som jag ska ta med och bjuda på (ajabaja på min sockerfria vecka).
 
På torsdag åker vi ut till Systeryster å umgås med henne. Sen e dax att åka hem igen för på fredag är det viktigt möte med psyk. Lördag kommer bli massa bus med barnen, hörde något om en spelning på lek&bus på lördag. Sen e det redan söndag och storstädning som gäller, å sen kommer en hel jobbvecka på Posten. Im so Happy!
 
Puss på er, nu ska jag packa och åka :)

Om man ändå visste

Kategori: VARDAG

Precis hur jobbig en treåring kan vara, så skulle man nog dra sig lite för att skaffa barn. Jag tyckte att 2års perioden var jobbig när barnen hela tiden skulle testa mina gränser. Men nu i treårsåldern driver dom mig till bristningsgränsen.
Helt plötsligt kan man inte klä på sig själv, inte prata och säga vad man vill utan bara gnälla och skrika tills man får det man vill ha. Ingen mat duger, allt är äckligt. Inget är roligt, allt är jobbigt. Dessutom får man stå ut med alla dessa dryga kommentarer. "Fattar du inte!!?" har blivit standard här hemma och nej jag förstår inte varför du sitter och skriker som en tok. Dessutom tycks allt förbjudet helt plötsligt vara okej så fort mamma vänder ryggen till, och om man får skäll, då ska ni helt plötsligt åka till pappa. För "mamma är dum och pappa är snäll". Pappa säger inte nej nej nej.
Den som sa att barn inte kan ljuga har helt fel, mina ljuger värre än Pinnocchio. Den som sa att barn inte har något ont i sig har inte sett barnen slåss bitas och dra varandra i håret. Nej jag är så less på alla missvisande filmer om hur ubergulliga barn är. ALLA barn är inte guds änglar, dom är helt enkelt bara guds barn. Små egoister som bara bryr sig om sina egna intressen.
 
Men visst barn är jättemysigt, dom få gånger dom faktiskt är snälla eller sover. Tack och hej!