Mitt i livet

En ny start!

Jag kom på en sak

Kategori: VARDAG

Ååå det finns visst en sak jag vill ha, som jag garanterat behöver också. Ett Skrivbord! Jag har ledsnat på alla dessa viktiga papper som ligger å skräpar överallt, å på datorn som står på golvet (Jens stationära). Så imorgon efter vattengymnastiken ska jag åka till olika möbelaffärer å kolla på skrivbord. Hittar jag nått så e det bara att hoppas att jag får in det i bilen också :)

Nu ska jag ner i tvättstugan igen, CIAO

Nu då...

Kategori: VARDAG

Helluu again.. Lea ville inte leka med mig. Hon verkade bara tycka att jag gör fel med leksakerna så nu leker hon själv å verkar helt plötsligt väldigt nöjd. Inte lätt att va mamma inte.

Iaf satt då å fundera på om jag skulle gå ner på stan å shoppa lite. Men så insåg jag att jag har allt jag vill ha å behöver. Fan vad märkligt det kändes, att inte vilja köpa någonting. Å ICA e ju inte så spännande, men måste iaf handla mat, för jag har lovat gubben att han ska få köttfärs limpa till middag. Ojojoj, dumt av mig.

Ska iaf boka tid till frissan, för jag ser förjävlig ut i håret. Måste kolla om dom kan färga det lite snyggt också, för jag har ställt till det nå gaaalet. Men då e ju frågan va man ska göra av Lillan medans. Aja det löser sig.

Nu ska det duschas iaf, så jag blir lite fräschare :) HAHA!

Baby-boom

Kategori: VARDAG

God morgon!

Har hört att det är baby-boom på gång. Känns som att det alltid är boom just när jag ska ha barn. Senast hade vi sån tur att vi fick komma till bb i Västerås, hörde att några timmar senare så blev dom skickade till andra sjukhus. Men jag har bestämt att jag och Ems ska ligga på BB samtidigt, hehe. Hon ligger iofs tre veckor före mig men jag räknar med att hon går över lite å jag tänker klämma ut våran lille lite tidigare.Gammal bild (dessutom på lyset).

Men ärligt talat så ska det bli väldigt spännande å se vem av oss som får sin bebbe först :).
Inte för att jag ser fram emot förlossningen, å speciellt inte veckorna efter, när man inte kan gå på toaletten utan att börja stört tjuta av smärta. Nej det får gärna dröja, men bebisen kan få komma snart hehe :).
Nu ska jag busa med mitt lilla hjärta <3