Mitt i livet

En ny start!

Om jag börjar spara nu ;)

Kategori: VARDAG

Ååå heii eller god kväll! Har spenderat den senaste timmen med att leta efter utbildningar, å vad hittar jag i Västerås? Jo en stylist utbildning, närmare bestämt hos Rokas Prestige å den verkar jätte spännande! MEN den kostar 50 000:- och det är inga pengar jag har på fickan just nu :(. Ibland önskar jag att jag haft ett "utbildningskonto", ni vet sånt där som dom har i USA, där dom sparar till Collage. *suck*, den skulle verkligen se fin ut i meritlistan.

Men om jag börjar spara nu så kanske jag har pengar till handpenningen på 10 000:- år 2027.  Nä det e inte rimligt. Någon som vet hur man kan tjäna ihop 50lax på typ 3 månader, + att bli antagen? Alla tips uppskattas :)

Nu ska jag surfa vidare efter snabba cash, man kanske kan sälja sin lilltå eller nån annan till synes onödig kroppsdel för ett par hundralappar ;)

Bara lyssnar...

Kategori: MUSIKIngen slår orginalet, men dessa gör låten riktigt bra. Tänk hur duktiga barnen är nu för tiden!

Det vackraste jag vet

Kategori: FRÅN HJÄRTATÄr att se min dotter lycklig. När hon ler så fullkomligt smälter jag. Jag tror att alla föräldrar håller med om att ens egna barn alltid är de finaste och underbaraste. För nästan 3 år sedan tog vi beslutet att sätta henne till jorden, och jag ångrar mig inte en enda sekund även om det många gånger är jobbigt att vara mamma. Även om lillebror inte var planerad så var han minst lika välkommen och nu förgyller han mina dagar med sin underbara 9 månaders charm. Jag känner mig så himla lyckligt lottad som har fått 2 fina barn med en man som jag älskar. Småbarns livet är ingen dans på rosor men jag skulle absolut inte vilja vara utan det.