Mitt i livet

En ny start!

Veckan som gått

Kategori: VARDAG

Hej hej,

söndagskväll å jag känner mig rätt hängig. Det har varit en intensiv vecka och i fredags fick jag hem en dunderförkyld dotter så jag hoppas verkligen inte hennes baciller har hoppat över på mig.

I måndags var jag som sagt till läkaren, å han lyckades lugna mig. Nu väntar jag bara på besked från proverna.
Sen passade jag på att hälsa på en älskad vän och vi gjorde upp planer för en liten roadtrip innan jul.
Jag hann även med ett möte med en fastighetsägare, som inom kort kommer ha en 6 rummare på 200 kvm ledig. Så jag väntar med spänning på besked. Ska bli så himla underbart att få flytta ihop med min älskling.


I onsdags passade vi på att gå ut på en dejt, med middag på Mat & Prat (Salas absolut bästa restaurang) och Premiären av nya hunger games filmen, Mocking Jay. Var himla mys att komma ut mitt i veckan. I vanliga fall slocknar jag i hans famn så fort han kommer hem från träningen. Jag är inget vidare sällskap när jag är så kvällstrött.
I fredags hade vi fredagsmys i vanlig ordning och Lea avslöjade att hon tänker gifta sig med Marcus när hon blir stor, men om han gifter sig med mig skulle hon gifta sig med lillebror istället. Haha barn har så söta idéer.
Igår var vi ute på landet hela dagen och bara mös.
Idag gjorde jag veckans andra biobesök med barnen och såg Alfons, det var uppskattat. Nu sover den ena och den andra kollar film. Så nu följer jag Marcus hockey match via swehockey som en annan hockeyfru.

Trevlig kväll på er!

Oron växer

Kategori: VARDAG

Känslorna växlar upp och ner, å jag kan inte kontrollera humöret. Dessutom är jag inne i en sån där period då jag samlar på mig information, jag vill lära mig allt. Timme efter timme med dokumentärer i lurarna, men vad som verkligen fastnar är svårt att avgöra. Disträ och lättretad tycks va återkommande karaktärsdrag för mig just nu. För att inte tala om hur jag helt plötsligt kan börja störttjuta utan att egentligen veta varför.


Men det som oroar mig är ju egentligen inte humöret, jag får försöka lära mig att leva med det och hantera det. Att allt inte fungerar som det ska i mitt huvud har jag ju vetat i över 10 år. Men det fysiska är det som skrämmer mig. Imorgon ska jag träffa en ny läkare, en privatläkare. Det är vad han ska komma fram till som skrämmer mig. Men det som är värst är denna eviga väntan! Efter ett helt år med regelbundna läkarbesök och fortfarande inga svar.

Jag försöker vara glad, dom bra dagarna är jag riktigt lycklig och drömmer om framtiden. Jag hoppas så innerligt att jag ska kunna förverkliga dem. Vi pratar och fantiserar om den nya lägenheten och i veckan är det tänkt att vi ska titta på den. Så snälla ge mig bra besked imorgon.

Hur kan man må dåligt när allt ska va bra?

Kategori: VARDAG

Hej,
Mitt liv borde vara perfekt nu. Jag lever ett väldigt bra liv. Jag har två underbara barn, världens bästa pojkvän, ett jobb som jag verkligen trivs med, har en bra inkomst, ett växande sparkonto, en mysig lägenhet, underbara föräldrar och syster, fina vänner och en fet garderob (flickors dröm).
Men min medicinering funkar inte, jag är ständigt dålig och sjukvården är under all kritik. Jag önskar att all den kärlek jag får kunde bota mig men så enkelt är det inte.
Vet ni, jag är rädd. Så jävla rädd, tänk om jag har cancer. Jag vet att man inte ska oroa sig eller tro det värsta men faktumet kvarstår. Jag har en förstorad lymkörtel, den vill inte ge med sig, och många av årets problem stämmer in på symtomen för lymfom. Tänk om jag är en av dem får får diagnosen.
Om 8 dagar ska dom ta de första testerna.