Mitt i livet

En ny start!

Galet är bara förnamnet

Kategori: VARDAG

Heiii..
 
Jag har tusen gånger om lovat mig själv att jag ALDRIG MER ska ha med mig barnen till mataffärn, men ändå så gjorde jag ett nytt försök idag. Vilket slutade i att jag praktiskt taget slet mitt hår. Ungar som ska köra varsin liten vagn, som bråkar om vem som ska ha vilka varor i sin, kör in i varandra för att jävlas och skriker och kivas så det står härliga till. Resultatet blev en halfärdig shopping tur, där självklart några viktiga inköp uteblev. Jag blev på dåligt humör å ungarna tjatar om godis som dom verkligen inte förtjänar. Det e så kul att släpa på tjuriga ungar och tre tunga kassar, walk of shame hela vägen till bilen. Är det så konstigt att jag e grinig?!
 
Nu ska jag skaka av mig dagens skit å ladda upp inför kvällens betydligt trevligare aktivitet.
 
Slut på sura miner, tjoflöjt!

Idag blir en bra dag!

Kategori: VARDAG

God morgon!
 
Igår var verkligen ingen bra dag, jag kunde grina över precis allt! Depression i samband med pms är verkligen sämsta kombon, men idag ska jag ha en bra dag! Idag kommer älskade frugan med sin "andra" familj över på middag. Saknar henne så j*vla mycket i veckorna, så nu ska det bli extra myspys att ha både henne och lilla guldklimpen här.
 

Ni får en gammal bild, precis som vanligt när jag e för deppig för att ta nya. Men idag kanske jag skulle dra på mig både kläder och smink, ja för annars lodar jag runt i pyamasen.
 
Hej hej nu blire dusch, inte lukta usch!

Tårar och åter tårar

Kategori: VARDAG

FAN! Just nu är jag så ledsen och besviken att jag knappt finner orden. Jag sliter som ett djur för att sköta hem å barn samtidigt som jag letar jobb på en obefintlig marknad. Desperat över situationen jag befinner mig i och med ständig värk i bröstet. Men jag har själv satt mig i den här situationen, jag gjorde själv ett aktivt val i att skaffa barn i en oläglig situation. Men snart 4 år hemma brottandes med min egen psykiska ohälsa och ständiga motgångar gör mig inte längre starkare, så svag som jag känner mig nu har jag nog aldrig varit. Jag är less på att ständigt bli motarbetad, på att vara stark när jag inte orkar, på att ha ansvar när jag helst vill vara fri. Jag älskar mina barn, jag älskar dom verkligen men livet hade varit så mycket enklare om jag varit helt själv, tyvärr är det så. Jag blir arg över att inte kunna va den starka mamma jag vill vara, jag blir arg över att jag är sjuk, ja nog fan är jag arg på världen men det hjälper inte.
 
Vänd snälla vind, vänd nu!
 
Imorgon ska det bli en bra dag.