Mitt i livet

En ny start!

Att vara ensamstående

Kategori: VARDAG

Hej, idag är en sån där dag igen när jag inte kan sluta tänka. På senaste tiden har jag märkt och känt att barnen inte mår bra. Kanske inte så konstigt egentligen, alla barn vill väl växa upp med sin mamma och pappa i en och samma familj. 
Kanske är det ändå värre för barn som en gång har levt tillsammans med båda sina föräldrar. 
Jag lider verkligen med mina barn, dom har det så sjukt tufft just nu. Jag förstår inte hur andra har klarat att separera med små barn. Jag har såna jäkla skuldkänslor 24/7, å vad jag än gör så känner jag mig otillräcklig. 


Jag önskar så att det ska bli lättare för dom snart. Det här krossar mitt mammahjärta! 

Mina barn vill så gärna ha båda sina föräldrar hela tiden, å det känns hemskt att inte kunna ge dom det.

Nu ska jag tvätta ansiktet i iskallt vatten och hoppas att jag kan sluta tänka på det här.


Fredag imorrn då!

Kategori: VARDAG

Sååå vad gör vi?


Känns rätt skönt att ha en helg utan massa planer, eller det är bara söndagen som är uppbokad med ett besök på Gröna Lund med världens bästa människor! 

Så jag ska väl passa på att röja upp här hemma efter barnen, sen är jag bra sugen på att slänga upp fötterna på soffbordet å bara slöa framför massa bra filmer. Meeeen vi får se hur det blir med det, jag brukar va rätt öppen för förslag 😛. 

Nu ska jag pussa mina barn godnatt för sista gången den här veckan 😭.

Puss!

Men det är inget fel på mig?

Kategori: VARDAG

Hej hej, 

Sen senast har jag sprungit på flertalet läkarbesök och tagit massor av prover. Igår gjorde jag också en gastroskopi, typ det äckligaste jag varit med om. Jag har dessutom fått en ny läkare som för en gångs skull verkar bra. Men trots alla dessa undersökningar och prover så kan dom bara se en underfunktion av köldskörteln. Men vi väntar fortfarande på vissa provsvar och fler testet ska tas.


Känns ändå skönt att veta att jag inte har cancer i magen, inte för att jag trodde det men härligt att få det bekräftat också. Inte heller några allergier eller bakterier. 

Så nu är det bara att fortsätta kämpa, viktigast av allt är nog att stressa ner. 

Nu ska jag jobba mina sista sex dagar på DS, sen far jag vidare på nya äventyr.

Hörs sötsaker 😛