Mitt i livet

En ny start!

About this red lipstick..

Kategori: VARDAG

Heiii...

Tack för alla snälla kommentarer jag fått på senaste. Önskar bara att jag själv kunde förstå att mycket av det ni säger är sant. Men det är det luriga med dålig självbild, man ser inte själv hur man "egentligen" ser ut. Jag vet att detta bara är en fas som snart kommer att blåsa förbi igen, men det är läskigt när jag varje morgon tycks väga 200g mer än igår. Jag vet att jag egentligen borde väga ca 65 kg med tanke på min längd. Men när jad de senaste åren har legat på ca 55 så känns det skrämmande att inte veta var vikten kommer att landa till slut.
Jag är faktiskt rädd för att bli tjock, och så länge jag kan göra något för att motarbeta uppgång av vikt så gör jag det. Men som sagt det är självbilden jag behöver arbeta med inte vikten.
Å jag önskar verkligen att jag kunde passa i rött läppstift!

Om jag får önska..

Kategori: ÖNSKELISTA

Heiii...

Det är den tiden på året då frågan börjar dyka upp.
"Vad önskar du dig när du fyller år?" Och nu för tiden också vad Lea önskar sig. Praktiskt att fylla samma vecka.

Detta är vad jag helst av allt önskar mig till min födelsedag :).

Viva la Juicy - Juicy Couture


God morgon världen!

Kategori: VARDAGIdag sken solen på mig när jag vaknade, underbart! Sista arbetsdagen denna vecka, å ikväll åker jag hem till min underbara familj och har lite semester. Trist bara att jag missar Markolioos upträdande ikväll, hade varit kul att få vara där med barnen.

Igår var jag dööö trött efter jobbet. Så jag lagade iordning lite pasta och kollade på "Letters to Juliet". Den va så himla bra, riktig kärleksfilm. Men dessvärre hade jag ingen att pussa på efteråt så det var lite trist. Kändes lite konstigt att va ensam hemma å bara ha hand om mig själv, å jag längtade gööör mycket efter min pojkvän.

Nej nu ska jag strax jobba, så vi hörs någon annan dag!