Mitt i livet

En ny start!

Skapligt irreterad

Kategori: VARDAG

Sitter med diverse pappersarbete och räkningar... stor ljudlig suck kan jag tillägga..

Räkningar på 23000.- denna månad, hur gick det till? Extra roligt när försäkringskassan gjort nå fel med min utbetalning vilket gav mig 3000.- av 15000.-. Hur hade dom tänkt att jag då skulle kunna bidra till räkningarna denna månad? I vanliga fall brukar sambon betala alla räkningar men nu var det lite extra utgifter och jag vill ju självklart inte att nästan hela hans lön ska gå till räkningar. Dessutom har vi köpt tapeter och färg för massvis med pengar eftersom jag förväntade mig att fk kunde sköta sitt jobb.

Känner mig fattig för första gången på flera år, jag minns inte riktigt hur man får hushållet att gå ihop när man har lite pengar att röra sig på. Men på något sätt ska vi få den här månaden att fungera utan att det ska kännas plågsamt. Jag vet att vi har det väldigt bra och det är jag enormt tacksam för. Det finns sååå många som har dett tufft varenda månad...

Lägga upp annonserna på vagnarna kanske skulle kunna ge något, sen har vi ju massvis med kläder att sälja.


För vinter lek

Kategori: VARDAG

Godmorgon!

Blev hemma med 2 barn idag eftersom Lea är superförkyld och blir ledsen av den jobbiga hostan. Så alla mina plander för dagen gick om intet.

Tänkte passa på att tipsa alla föräldrar med dagisbarn om något som kan va bra att ha för vinterleken.


Bild lånad från www.xxl.se

Lekhjälm, bore alla småttingar ha när det är dax för pulkaåkning och bus på gården. En mössa skyddar inte lika bra mot hård is som en mer stöt-tålig hjälm.
Just nu finns dessa på xxl.se för 129.-
Tänkte köpa såna till barnen igår då jag var på coop forum 149.- om man är coop medlem. Men eftersom mina pengar från försäkringskassan inte kommit får det tyvärr vänta.

Varför?

Kategori: FRÅN HJÄRTAT

Heiii...

Blev en liten tripp till Västerås idag för att införskaffa de sista sakerna till sovrummet. Fick en stor klump i magen när jag såg löpsedlarna. Inte blev det bättre av att läsa artikeln, kände hur en tår föll längs min kind. Nej jag kände henne inte, men under min uppväxt har vi träffats några gånger då vi haft några gemensamma vänner. Världen är inte så stor som man tror.

Jag får rysningar varje gång Åkersberga nämns i radio, tv eller i tidningen. Det räckte inte med dödsskjutningen, nu blev en ung tjej mördad! Vart är världen på väg och varför? Ingen förtjänar ett sådant slut på sitt liv. Hennes anhöriga förtjänar inte det här! Hur kan någon vara så grym? Det gör ont i mig, jag blir så himla ledsen.

Flera gånger sen jag flyttade från Åkersberga har jag längtat "hem". Men för varje ny rubrik är jag tacksam över det lugn som råder kring mig här ute...