Mitt i livet

En ny start!

Snart tillbaka

Kategori: VARDAG

Hej hej, akutvården i Sverige är ett skämt. Efter fyra timmar i väntrummet med feber och ont i magen så gav jag upp och åkte hem.

Får ta en ny sväng till husläkaren istället, inte för att det går så mycket fortare att få hjälp där men då slipper man iaf sitta i ett väntrum och hoppas på att få träffa en läkare. 

Efter massa eget forskande kom jag fram till att jag skulle lägga om min kost för att få fart på magen. Så en jävlarns massa pengar har spenderats på apotek och hälsokostbutiken. Nu börjar det faktiskt kännas lite bättre även om det verkliga problemet kvarstår.

Jag hoppas så innerligt att jag ska må bra nog på tisdag för att kunna jobba igen. 

Checkar in på akuten

Kategori: VARDAG

Hej hej, det blev ingen uppdatering av Cypern resan, istället har det blivit provtagningar och läkarbesök, å nu är jag återigen tillbaka på akutmottagningen. 

Min mage har totalt packat ihop, jag har till och från såna smärtor att jag blir svimfärdig. Den här veckan har jag som max fått i mig 500g mat, jag får ont av att gå eller röra på mig. 


Tog nyss lite nya prover och jag har nu lite feber och lite förhöjt blodtryck. Men väntetiden på akuten är ikväll lång och det kommer dröja flera timmar innan jag får träffa en läkare. Det här blev inte alls den helg jag planerade. 

Uppdaterar er senare, kram!


1 dag kvar

Kategori: VARDAG

Helluuu darlings!

Idag spenderar vi våran sista dag i detta paradis, ska bli jättetråkigt att lämna det men jag har ju ett liv där hemma också. 
Vi har verkligen haft en underbar vecka, små utflykter till diverse städer, men framförallt har vi njutit av all den goda maten. Jag kommer verkligen sakna alla mezes och den grillade hallimin, för att inte tala om lemonaden! Efter att ha ätit så gott på restauranger hela dagarna kommer det kännas riktigt tråkigt att komma hem å laga svensk mat igen. Kanske kan deras matkultur inspirera lite i mitt kök.


Kunde inte haft bättre sällskap heller, nån som ställt upp på alla aktiviteter utan gnäll. Så ja den här resan har varit underbar, jag är lyckligare än någonsin.

Kanske slänger upp lite mer bilder när jag kommer hem å berättar lite om slottet, ciao!