Mitt i livet

En ny start!

Det här var ju inte kul

Kategori: VARDAG

Halllåååå!

Jag är sjuk, ni vet ont i kroppen, fett ont i halsen å känner sig allmänt mörbultad? Ja så har jag haft i några dagar nu, så alla roliga planer för helgen gick ju i kras :(. 
Det som suger värst är att inte kunna gå till jobbet, jag har lixom inte tid att va sjuk när vi har mycket på jobbet. 


Sen saknar jag mina kids också, känns som tiden står stilla i väntan på att dom ska komma hit igen. Å i helgen som kommer blir det inte så mycket tid till att bara leka, vi har ju massor att göra med flytt och packning inför semestern. 

Jag ska sova lite till, hörs :*


Det löser sig

Kategori: VARDAG

Hej hej, 

Är glad idag, fick den härliga nyheten igår att hantverkarna satt igång i nya lyan. Så i nästa vecka borde hela lägenheten vara i toppskick :). Får nycklarna imorgon så jag kan knalla in å kika å få en liten bild av hur det kommer bli när det är klart. 

Då slipper jag den här utsikten.

Ska bli så skönt att komma ifrån salabostäder, bara massa strul med den hyresvärden. Fick besiktningsprotokollet för några dagar sen, jag ska tydligen renovera skit som förra hyresgästen gjort. Sjukt!

Var på arbetsintervju idag också, det kändes jättebra, verkar va en kanonarbetsplats! Var en vinst att bara få komma dit av alla hundratals sökande :). Så får besked i nästa vecka, jag håller tummarna men vågar som vanligt inte hoppas för mycket, det är lixom för bra för att vara sant.

Nu ska jag göra kväller å krypa ner i sängen med älsklingen, sov så gott alla sötnosar!


Sommarångest

Kategori: VARDAG

Hej hej hej, 

I höstas satsade jag stenhårt på träningen, det höll i sig till i mars. Sen har det bara blivit mindre och mindre träning. Det har kommit så mycket annat emellan men mest av allt dåliga ursäkter. Jag hade målet inställt på fin kropp till sommaren och nu är den här och jag är långt ifrån nöjd med resultaten. 

Obekväm i bikini, men bjuder på den.

Men nu får det vara slut på ursäkterna, jag mår ju sååååå mycket bättre utav att träna. Så lördag morgon ska jag starta igen! Å så hoppas jag att motivationen återvänder igen :).

Nu blir det power nap :*