Mitt i livet

En ny start!

Sommartider hej hej

Kategori: VARDAG

Heiiii...

Tillbaka på jobbet och alla rutiner igen, skapligt skönt. Men imorse var det svårt att ge sig iväg, tur att jag fick en spark i baken.
Som vanligt sitter jag och funderar på vad framtiden har att erbjuda. Jag blir ju inte yngre och tid är en bristvara. Så det är hög tid att ta tag i studierna om jag ska bli klar nån gång.
Är så extremt rädd för att misslyckas om jag väl kommer in, det här kan vara min sista chans. Men man måste ju satsa för att vinna.
Ska göra en djupdykning i studieutbudet imorgon så att alla ansökningar blir klara den gär veckan. Efter det följer några månader längtan och förhoppningar.


Små underverk

Kategori: VARDAG

Heiii...
 
Jag känner mig så himla vilsen just nu och jag blir galen på att va sjuk. Ena veckan mår jag jätte bra för att nästa känna mig som ett sjunkande skepp. Å den som sa att man blir glad och frisk av sol och luft kan ju typ ta sig där bak, har typ bott utomhus hela semestern å ändå så är jag sjukt deppig.
 
Imorgon är semestern slut och jag ska kämpa mig tillbaka till jobbet, dessutom ska ansökningarna till höstens kurser in så att jag kan få ta studenten snart (om man nu kan kalla det studenten när det tagit tio är?). Nej tankarna bara snurrar just nu, jag får titta in å avlägga rapport nån annan dag. CIAO!
 

Im still here

Kategori: VARDAG