Mitt i livet

En ny start!

Sjukt..

Kategori: VARDAG

Heiii...

Kunde inte sova, ett allt för vanligt problem..
Jag som verkligen behöver all vila jag kan få. Lea suger musten ur mig om dagarna, speciellt eftersom hon bara sover ca 9 timmar om dygnet och är hyperaktiv resten. Sen vägrar hon att sova i sin säng så för att jag över huvudtaget ska få lite sömn så blir det soffan för min del. Men inatt går det bara inte, foglossningen är nå fruktansvärd å hade jag haft ork hade jag nog grinat nu. Känns att järnvärdet är i botten, är hur blek som helst och inte ens brun-utan-sol får mig att bli lite mindre gråvit.


Bild på mig från hösten 2008. (grålagd för att visa hur jag mår).

Även fast jag är körd i botten tycks jag vara inne i nån manisk fas. Sätter upp gardiner, packar, städar, tvättar, påbörjar bullbak, planerar för flytten, å kan helt enkelt inte varva ner. Ser hur ringarna runt ögonen mörknar men har inte lätt att vila. På med lite mer smink å försök se lite glad ut - är jobbigt så jag orkar knappt gå ut. Trapporna är döden, likaså vägen till bilen.

Imorgon är en ny dag! Äta mina järntabletter och försöka vila. Tvinga mig själv till en heldag i soffan :)

Ps. Mamma du behöver inte oroa dig för mig, jag är en stor flicka nu. Jag mår nog snart bättre igen. Ds

Första klappen inhandlad :)

Kategori: VARDAG

God dag!

Har överlevt ännu en dag med en del rännande, men lär väl få sota för det inatt.
Men ibland måste jag få komma ut å va lite social å göra normala tjej-grejer. Så blev en fika på stan med tjejorna, sen en tur på stan. Köpte nya vita kappor till sovrummet, lyckades t.o.m köpa rätt färg så de matchar hissgardinen :).

Sen så blev det första julklappen inhandlad (till gubben). Känns som att det kan va bra att börja i tid om jag inte ska göra av med alla pengar på saker till huset. Sen blev det en tripp till optikern innan vi åkte å handla. Å på ica har dom tydligen gjort om kort terminalerna för det fungerade inte med bonus kortet- så bye bye bonus å rabatter på dom 1000 kronor vi handlade för - j*vligt surt.

Iaf eftersom jag ledsnat på allt det där med visningar på lägenheten så masade jag mig till Salabostäder å kollade läget. Och fick bekräftat att jag faktiskt bara behöver visa lägenheten vid ett tillfälle i varje omgång. Så nu får dom som ska kolla komma på måndag. *skönt*. Hoppas bara att jag slipper visa den nån mer gång, men sån tur har jag väl knappast :S.

Nu ska jag mysa lite med min söta tjej, sen blir det tvättstugan en sväng. Trevlig helg på er!

Varning för gnäll!

Kategori: VARDAG

Heiii...

Blir så jä*la less på Salabostäder.
Dom kan inte seriöst mena att jag ska ställa upp å visa lägenheten i tid å otid. Jag orkar inte ha visningar varje kväll å t.o.m på helgen. E nog tröttsamt när folk ska ringa 24/7 med frågor om den. Att de sen skickar sms, som de vill ha svar på, seriöst? Om jag ska ställa upp med min tid ska jag f*n ha betalt. Jag vill ha lite privatliv å inte att varenda kotte ska se hur och var jag bor. Mitt hem är min fristad, där jag kan dra mig tillbaka å vila. Kan verka motsägelsefullt, när jag faktiskt skriver om mitt liv i bloggen, men då är det jag som väljer vad jag vill dela med mig av.

Inte orkar jag gå ända bort till Salabostäder heller för att prata med dem, å att ringa dem finns inte ens på världskartan. Å jag vill flytta NU NU NU!, Slippa skiten.

Anledningarna till varför DU inte vill ha min lägenhet:

     

 1. Den ligger på 3:e våningen!
 2. Det finns ingen hiss, så du måste släpa all skit upp för de 3 trapporna.
 3. Köket är lika litet som i en 1:a
 4. Det finns ingen köksfläkt, så det osar nå förbannat.
 5. Det sitter en ventil i väggen i köket, som gör att det drar iskallt.
 6. Ingången till ett av sovrummen går via köket.
 7. I badrummet är det fel på rören så varje gång du duschar möts du av en avlopps stank (som dom säger sig ha åtgärdat.)
 8. Tvättstugan ligger på andra sidan gården, ner i källaren. Alltså 4 trappor ner å 4 upp.
 9. Tvättpassen är bara på 2 timmar.
 10. Du kan omöjligen få in en tvättmaskin i badrummet.
 11. Ett av sovrummen är oanvändbart eftersom granner kedjeröker och röken går rätt in genom fönstret. (Tätningen ska vara åtgärdad enligt hyresvärdenn.)
 12. Samma sovrum är oanvändbart om man inte tycker om att frysa då maxtemperaturen är 18c.
 13. Grannarna har en förkärlek för att borra hål i väggarna sent på kvällen.
 14. Grannarna tycker om att ha fester.
 15. Det finns inga parkeringar på dagtid då gallerians personal använder dem.
 16. Garagen är så smala att man knappt får in bilen.
 17. En tvillingvagn går inte in i förrådet.
 18. Innergården är en parkering, alltså ingen plats för barn.


Nu till anledningarna för att du vill ha våran lägenhet:

1. Den ligger i stan
2. Det är en 4:a

Nu kan du själv väga upp det bra med det dåliga!