Mitt i livet

En ny start!

Tiden går så fort

Kategori:

Heiii mina sötisar ! Jag har blogg abstinens, jag har tydligen inget Internet på Telen längre så enda gången jag kan blogga är när jag kommer åt wi-fi. Jaja tid är också en bristvara sen jag började jobba, men guuu så kul det är. Varje morgon vaknar jag med ett leende på läpparna och ser fram emot dagens uppgifter. Är inget glamoröst arbete men jag trivs ypperligt i uniform hehe. Ska försöka slänga upp nån bild på mig i uniformen så jag slipper höra tjatet ;).

Var himlans mysigt att komma hem till mina kids igår och det tar emot lite att lämna dem imorgon. Men så fort det blir måndag är jag happy igen. Cashen behövs ju och jag ska spara så mycket som bara går för jag har en dyr utgift att se fram emot.
Nej nu ska jag gosa barnen innan det är dax för nattning. Puss på er!

Helg och fredagsmys

Kategori:

Heiii, blev inte mycket till stund över för datorn. Jsg har verkligen fullt upp med att hålla isär bråkstakarna. Nu är det fredag, inte för att det gör någon skillnad för mig denna vecka för denna helg kommer spenderas ensam med barnen. Å den kommer mestadels bestå av städ tvätt och packning inför miniflytten. Ikväll kommer mami å papi över på middag. Blir Svenssons fredagsmys med tacos, sen blir det dipp med grönsaker till x-factor.Testing testing

Kategori:

Heii, kollar bara hur det funkar att blogga från Telen. Är ju ett bra sätt att uppdatera oftare när man slipper slå sig ner vid datorn.
Försöker roa vilddjuren en stund nu innan deras vila. Jag kikar in från pcn sen :)