Mitt i livet

En ny start!

Tjejkväll!

Kategori: VARDAG

Heiii...
 
Ikväll blir det utgång med brudarna, eller bästa bruden. Var tänkt att vi skulle köra girls night out, men flickorna tycks hoppa av. Jaja, oavsett hur många det blir kommer vi få en grym kväll. Västerås it is!
 
Tänkte att jag skulle matcha naglarna med kjolen, sen när jag va klar insåg jag att kjolen skiftar i guld och inte silver, haha smart brud. Jaja nu får det va så..

Tankspridd och förvirrad

Kategori: VARDAG

Trots att jag börjar ta mig upp ur svackan, har jag svårt att komma igång ordentligt. Att vara bipolär och önska sig en manisk fas är nog inte så ovanligt som man kan tro. Just nu vill jag det mer än vanligt för jag har ledsnat på att känna mig som skit...

När jag ändå tagit upp ämnet om att jag är deppig så har jag nu märkt att det är oundvikligt att inte bli sårad på fb. Även om det är oavsiktligt så kan mina vänner tillföra mig en enorm smärta. En bild kan göra SÅ ONT! Även om jag blockerat vissa personer kan de synas i bilder på min logg, men det är väl bara att vänja sig...

Ingen lust

Kategori: VARDAG

Heiii...
 
Det händer grejer här på blogg.se när jag inte tittar in regelbundet. Får försöka kika in lite oftare så jag inte föråldras i förtid. Bloggsuget har helt försvunnit även fast jag har massor att dela med mig av, men förhoppningsvis vänder det så fort min "svacka" är över (som vid eftertanke har hängt med på tok för länge nu). Jag inväntar en ny manisk fas med massor av energi, har jag tur infaller den i samband med semestern om två veckor. Men det är trots det dåliga vädret sommar, den årstid jag gillar bäst och utomhusaktiviteter pågår så fort solen kikar fram. I helgen "firades" midsommar på Sätrabrunn och lekdag på Skansen, en perfekt helg trots blött väder. Men som sagt det är svensk sommar!