Mitt i livet

En ny start!

Psyko i farten

Kategori: INREDNING, PROJEKT, VARDAG

Heiii...
 
Här var vi vakna med tuppen, klockan sex slog jag upp mina eyes och har varit lagom hyper sen dess. Har hunnit med massa onödigt också. Nu sitter vi å väntar på att det är dags för daycare för kidsen, å jag ska till sjukan å sen vidare till jobbet.
Igår var jag så där störd igen och fick för mig att jag skulle måla hela altanräcket med en pensel som har typ 15mm bredd. Haha så himla bra det gick, men inte så fort som jag hade önskat. Varför ska livet va tråkigt när man kan göra det kul?
 
Dessutom var vädret perfekt, massa sol och lagom med plusgrader. Blev iaf klar till 45% efter sex timmars arbete, nu hoppas jag vädret håller i sig så jag kan göra klart utsidan också. Efter helgen MÅSTE typ huset vara klart för fotografering, så det blir massor att göra i helgen.
 
 

Fav song!

Kategori: MUSIK

 
And totally love the Movie!

Glad för det lilla

Kategori: VARDAG

Heiiii....

Sommaren är snart slut på riktigt, det känns vekligen som höst i luften. Månaderna innan snön faller är den årstid jag brukar må som bäst. Så jag känner hopp inför kommande säsong.

Bokhyllorna är välfyllda och jag är mer än redo för mysiga kvällar med tända ljus och bra böcker. Dock så får mystiden konkurrens av gymmet då jag nu ska satsa på en välmående kropp. Dessutom har jag ju ett vad om magmuskler till nyår att vinna, 5000 ligger i potten. Motivation eller hur?