Mitt i livet

En ny start!

Hålla hand

Kategori: VARDAG

Heiii...
 
Flyttkaoset är ett faktum och det blir betydligt mer saker än jag först trott. Jag gör mitt bästa för att ändå skapa ordning i oredan, och trots allt som packas ner i kartonger syns det inte att saker försvinner från sina platser. Det måste betyda att vi hade på tok för mycket prylar till att börja med.
 
Igår fick jag ett infall att beställa en lampa på nätet. Jag blev överlycklig när jag hittade just en sådan jag längtat efter i årochdar men har varit för snål för att köpa. Nu var den billig (ett tecken på att den börjar bli omodern), och dessutom fick man 100:- rabatt och fri frakt, taget! 10 dagar läste jag till mig att leveransen skulle ta, perfekt!
Fick beställningsbekräftelsen på mailen och såg att leveransdatum var 10e Juli, hållå?! Jag säger ju att min tur håller oturen i handen.
 

Ups and downs

Kategori: VARDAG

Heiii hallå!
 
Lördag idag vilket betyder att det endast är två dagar till flytt. Packar och donar för fullt om dagarna men nu har jag paus å myser med småttet framför bompa. Strax är väl tvätten klar och då är det slut på vilan. Händelser ikring mig gör att livet känns som en bergochdalbana, jag har dessutom lite svårt att hänga med i svängarna. Så med humöret i botten mestadels blir jag inte jätterolig att umgås med, men barnen roar sig som tur är själva.
 
Spenderade nästan 2 timmar med plättstekning och ungarna åt en varsin typ, tacksamt haha, Så nu har vi kylen full av plättar också, jaja det e perfekt mellis imorgon istället.
 
Dessa blomster fyndade jag igår på IKEA, dom ska få pryda min relativt tomma lägenhet. Tur att man har några saker som höjer mysfaktorn ;).
 
Nu ska jag gossa ungarna, höres!

The word is out

Kategori: VARDAG

Heiii...
 
Är inne i en väldigt tung period just nu och min kropp reagerar med hungerkänslor, vilket har resulterat i 4,5kg uppgång i vikt på 2 veckor. Hormonerna pga det ska vi inte ens prata om...
 
Kan väl lika gärna bekräfta att jag håller på att flytta. På måndag flyttar jag till en trea i Sala, och förhoppningsvis kommer det bli bra. Det här är inte ett beslut jag tog över en natt, utan tankarna på flytten har funnits sen slutet av förra sommaren. Ett beslut som har varit oerhört svårt när man inte enbart kan tänka på sin egen hälsa. Jag måste ju räkna in att jag är sjuk och alla faktorer som kan ge upphov till ångest är fruktansvärt jobbiga. Därför har jag också beslutat mig för att vända dem ryggen som försämrar min hälsa. Jag vill komma ur detta levande, jag vill se mina barn växa upp.
Men jag är också otroligt rädd, tänk om inte denna lösning fungerar? Då har jag vänt uppochner på min familjs värld bara för att upptäcka att det inte blev till det bättre. Jag försöker vara optimistisk men det är svårt när det känns som man har alla odds emot sig.
 
IKEA with my family today
 
Idag är dessutom ingen bra dag, när man inte kan välja dricksglas på IKEA av rädsla för ångest så vet man att jag mår dåligt. Kom dock hem med massor av blomster, något som piggar upp lite.