Mitt i livet

En ny start!

Mums mums mums

Kategori: VARDAG

Har legat å pratat med min lilla kille en stund, han e så himla söt när han jollrar. Helt plötsligt fick han en litet utbrott, som berodde på att han inte fick smaka min macka, haha. Så jag hämtade ett smörgåsrån, som han fick suga på, vilken hitt! Han var helt tokig i det, sög å slabbade på det men åt det väl egentligen inte. Alla vet väl hur mysigt ett blött smörgåsrån är? Det fick jag iaf tillbaka av honom när han var klar. Sen somnade han som en stock, hehe måste va jobbigt med nya upplevelser.
'
Mammas lilla älskling <3
'
Så när vi åker in till stan idag, blir det nog till att köpa lite barnmat som han kan få börja smaka på. Får se om han gillar potatis ;). Nej nu ska jag träna, vi höres senare!
'

Träningstips!

Kategori: TRÄNING - NY!

God morgon!
'
Jag har ett problem jag skulle vilja ha hjälp med. På morgonen när jag kliver upp är magen helt platt, men mot kvällen ser jag nästan gravid ut. Funderingen ligger alltså kring om det har med magmusklerna att göra, och om det isf finns något bra sätt att träna? Så räcker det med vanliga sit-ups eller finns det något bättre sätt att träna magen? Det här fenomenet är helt nytt för mig så har ni några idéer vore jag jätte tacksam!
Snygg t-shirt va? Var Lea som tyckte att jag skulle klämma mig i en liten Hello Kitty tröja, hehe. Här ser ni också hur magen har börjat "säcka ihop".

Duktig pojke

Kategori: INREDNING

Hellooo...

Imorgon ska jag åka in till stan å hämta ut våra nya tapeter, himla spännande! Jag kommer allvarligt talat att grina om det inte blir bra. Jens har ju varit duktig och spacklat å slipat väggarna, så det är nästan klart. Nu ska det bara målas vitt sen ska tapeten upp. Jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra med möblerna, om jag ska måla dem eller helt enkelt köpa nya.
'
Lea ville självklart vara med pappa när han spacklade..