Mitt i livet

En ny start!

Mapei

Kategori: MUSIK, VARDAG

 
Jag ryser, så underbart bra!

Sluta vara rädd Sandra!

Kategori: VARDAG

Hallå hallå!

Eftersom alla i min omgivning uppmanar mig att göra samma sak, så kanske jag får bita i det sura äpplet å göra det. Men jag är så sjukt rädd för att bli bränd, det tar lång tid att bygga upp självkänsla och jag vill verkligen inte få den förstörd igen. Självförtroendet är det inget fel på så det kan dom gärna få försöka bränna små hål på men självkänslan är för stor del av mitt liv för att våga leka med.
Men man måste också våga för att vinna och nu måste jag försöka ta till mig den lärdomen. Imorgon ska jag å ingenting ska få stoppa mig, inga ursäkter i världen ska duga. Jag kan, jag vill och jag ska våga!Knappt en vecka

Kategori: VARDAG

Hej!
 
Det blir mer sällan jag kikar in här, kanske för att jag har haft en sån otroligt bra sommar. Men nu är det höst, vilket betyder att orken sinar. Idag är krafterna slut, efter att behövt vända ut- och in på mitt liv för CSN. Det är så fruktansvärt förnedrande att be om en andra chans att få klara sina studier. Om varför jag gång på gång har svårt att avsluta de studier jag är tvungen att ta. Att arbeta som strippa skulle vara mindre förnedrande än att behöva be dem om hjälp.
 
Trots att jag har bloggat om min sjukdom i flera år så vänjer jag mig aldrig vid folks fördomar. Jag är psykiskt sjuk jag har inte nån livsfarlig smittsam sjukdom. Min sjukdom drabbar mest mig, och kommer att bara beröra mig så länge jag har den i styr. Självklart märker både familj och vänner av den, men de kan inte förstå den.
 
 
Såna här dagar vill jag ge upp, jag är så otroligt trött på att försöka. Någon smart människa har sagt att man styr över sitt eget liv, men i mitt fall är det inte så.