Mitt i livet

En ny start!

Stressa ner lite!

Kategori: VARDAG

Heiii...

Sitter här med mig kopp kaffe och njuter av lugnet som blir när barnen är på dagis. Har egentligen massor att göra men min kropp och mitt huvud strejkar mot stress just nu. Har försökt planera dagen så gott jag kan, och kommer att hinna det viktigaste.Våran morgon började kvart i sex, så vi har haft god tid på oss för bus. Jag och Lea flummade hela vägen till dagis, det uppskattade hon. När jag är stressad är jag inte så rolig att ha och göra med, så det är skönt med kravlösa dagar ibland.

Nu ska jag iaf börja med att hänga upp tvätt och vika in det torra i allas garderober, det är avstressande till tusen. För att lyxa till dagen ska jag hälsa på min bejb och hennes lille prins, love em!

Hörs senare sötisar!

Helt crazy!

Kategori: VARDAG

Gooo morgon!

Taskigt med sömn i natt igen, gruvar mig för det kommande provet i Naturkunskap. Måste göra grymt bra ifrån mig för att få behålla mitt VG. Å andra sidan är jag lycklig bara jag får godkänt för jag kan omöjligt komma ihåg allt som står på 200 sidor.Lea vaknade inatt å gallskrek, det var hemskt! Hon var helt säker på att det var en hund hemma hos oss och hon var helt förtvivlad. Det känns så himla jobbigt med hennes hundfobi, jag vet ju inte hur vi ska göra det bättre.

Nej jag orkar inte skriva om allt jobbigt som sker just nu, det är bara fööör mycket. Hörs sen!

CIAO

Om igen

Kategori: FRÅN HJÄRTAT

Hey...

Har nog skrivit sjuhundrasjuttioelva utkast ikväll, men jag vill inte att dom ska missuppfattas så jag har inte vågat publicera några. Det är så himla svårt att försöka förklara för någon med normalt psyke hur jag tänker, känner och upplever saker. Därför får inläggen helt enkelt ligga kvar i utkorgen. För just idag fungerar inte tankarna som dom ska, och med en deadline imorgon så känns det som att jag ska råka ut för en komplett känslomässig kollaps.

Hörs imorgon, då jag förhoppningsvis mår lite bättre igen.