Mitt i livet

En ny start!

Jag kan, jag vill, jag vågar!

Kategori: INREDNING

Heii igen!

Jag satt och insöp all inspiration man kan hittat på nätet nu för tiden.Tapeter, möbler, färger och former. Det är dax att sluta fega nu och köra all-in! (Inom rimlig budget såklart). Jag vill inte ha ett "svensson-hem", med beiga väggar och laminatgolv (säger inte att alla har det så). Jag vill ha ett hem där jag ska trivas även om det är "over the top", mina visioner har inga gränser. Jag vill leva DEN drömmen!


(bild från google)

Ser det ut så här hemma hos dig?

Pusselbitarna ska på plats

Kategori: INREDNING

Gokväll!

Nu har jag målat några vändor och jämnfört färger till f*rbannelse, så nu måste jag ta ett beslut. Å det måste vara första gången jag lutar åt vänster ;). Det var perfekt att provmåla på ett par gamla garderobs dörrar, perfekt storlek och skulle ju ändå till tippen.


Jag vet att det är jättedålig skärpa på bilderna (lovar att fixa bättre kvalitet till veckans slut)

Så nu när det känns som jag är på god väg att hitta rätt nyans, behöver jag bara hitta rätt fabrikat. Den vänstra färgen var någon billig de hade på Coop Bygg och behöver 3-4 strykningar för ett jämnt resultat och dessutom är den inte helt matt. Så imorgon ska jag avlägga ett besök hos min favoritsäljare på Colorama och höra om den finns bland Jotuns Lady sortiment.

Nej, nu var det helt plötsligt tyst här hemma så jag ska strax ta en tur med spackelspaden :)

Nom nom

Kategori: VARDAG

Heiii...

Tänkte bara tipsa er kapsel-människor om denna! Jag fick ju en sån där Tassimo maskin av min älskling i julklapp förra året, och tyvärr så är den inte så välanvänd då jag inte har gillat kaffesmakerna. Men té är en helt annan sak, den här var juvlig! Men kostar det så smakar det, ca 8-10kr koppen (beroende på var man handlar). Så för mig är det här lite extra lyx i vardagen :)