Mitt i livet

En ny start!

Det är inte sant!

Kategori: VARDAG

Heiii
 
Asså seriöst, jag vet ingen person som e lika otursförföljd som jag. I morse var lilla familjen lite stressad å när jag dukade av frukostbordet, å råkade damma ner telefonen i golvet. Ett par gröna streck å sen var min kontakt med omvärlden avskuren, bra Sandra bravo! Sex månader lyckades den överleva, å jag blev genast 6000.- fattigare. Men telefonen är egentligen en skitsak, men eftersom man ska leka papperslöst samhälle så har jag alla mina kommande sjukhusbesök antecknade just på den. Kul, vart ska jag va på måndag morgon kl 9.00?
 
 
Men nu till det drygaste, i inlämningsuppgiften som ska vara inne idag, så ska jag ringa runt och undersöka olika företags anställningsvillkor. Lätt? Skit å jäkelskap!
 
Jaja nu är det helg å vill ni något får ni väl komma förbi å knacka på dörren som förr i världen ;). Ja e inte bitter :P
 
 
 

Jag gjorde det!

Kategori: VARDAG

Fy fan (får man inte säga) men vad jag är bra! Jag vaknade å va på sämst humör men jag var ändå tvungen att ta mig i kragen. Jag åkte ner till ams å kolla läget sen till bibblan å filade på min cv tills jag vart nöjd. Sen åkte jag ett par mil för att lämna in mitt cv, innan jag gick in fick jag världens bästa sms som verkligen gav mig den styrka jag behövde för att knata in å prata med chefen. Sen åkte jag till ett ställe till med min cv, så nu får jag va sjukt nöjd med mig själv. Nu måste jag helt enkelt fortsätta på samma sätt tills jag får en ny tjänst. Heja mig!


Gråten i halsen

Kategori: VARDAG

God förmiddag!

Ännu en dålig dag, jag hatar att försöka leva upp till andras förväntningar. Återigen ska man bli jämförd och betygsatt, ja jag pratar om skolan. Det hjälper inte att få alla rätt på proven när jag tydligen inte kan utveckla mina svar på ett tillfredsställande sätt. Jag tänker inte på samma sätt som min lärare och det gör mig förbannad. Jag vill inte va som andra, jag vill vara jag och tänka för mig själv.


Jag hade iaf en toppenhelg med underbara vänner. Tack för att ni låter mig vara den jag är och inte behöver vara ledsen när jag är med er.