Mitt i livet

En ny start!

Im back

Kategori: VARDAG

Helluuu Darlings!

Har tagit ledigt från bloggandet ett par dagar, har haft så mycket att göra och har helt enkelt inte haft tid.

Iaf, I lördags åkte vi till Uppsala och tittade på kläder men varken jag eller Älsklingen hittade något, så vi lekte lite på Toys R Us, å planerade lite över vad lillan ska få när hon fyller år. Blir ju hennes första födelsedag så måste komma på nå bra. Hittade en jätte häftig elbil som jag ville köpa men hon är för liten, hon när ju inte fram till gasen, men hon tyckte att det var jätte kul att sitta å styra .

Sen åkte vi ut till Rista för att fira min söta Kusin E som fyllde år. Är synd att vi inte ses så ofta, kan knappt fatta att lillan fyllde 15! Blev god middag, grillat, å fika, så vi var nog inte hemma förrns vid ett taget.

I söndags var vi bara ute på långpromenad, passade på att gå runt gruvan i det fina vädret.

I måndags åkte jag å svärmor till Västerås å handlade lite. Köpte lite kläder till världens sötaste E, som föddes i lördags. Grattis igen C och M. Så blev det en hel del saker till lillan, massa kläder och en ny vagn, en sån där smidig som man kan ha när man shoppar. Så blev det lunch på stan och sen åkte vi hem till svärmor och mötte upp Älskling som var gullig å städa ur min bil. Så blev det middag där.


Igår var jag på stan med E, tittade efter nå present till lilla E. Å eftersom det var kanonväder så satt vi ute å njöt med glass.

Sen gick vi hem till C och titta på lillen, han var nå oootroligt söt. man ville äta upp honom. Så pyttig, kan inte fatta att Lilla L varit så liten.

Sen var det bara hem å laga mat å tvätta. Å utmana Älsklingen i nya spelet jag köpt, han vann förstås

Nej nu ska jag å lillan bada å göra oss fina, å gå ut i solen.

CIAO

Fredagsmyyys

Kategori: VARDAG

Godmorgon!

Stråååålande sol, glad bebis, trött man och strax dax att gå till gymmet. Underbart! Är så sjuukt skönt att börja dagen på gymmet, nackdelen är väl bara att man blir slö mot kvällen.

Aja, igår efter gym och lek med LJ, så bar det av hem till Gammelfarmor för fika, trevlans! Sen sprang jag till optikern, som kom med en glad nyhet, jag har fått bättre syn på ena ögat! Inget brytningsfel längre, I told you so! Så det betyder att jag tjänar in massa tusenlappar varje år på linser. Sen gick jag å Kärleken på stan å kolla på kläder, men hitta inget.

Gravid LyxMamma å Älsklingen

Sen när vi kom hem så hade Älskling köpt en sån där trådlös xbox dosa åt mig, gulligull! Så vi satt å spela typ hela kvällen, va skitkul. Även fast J vann typ hela tiden. När vi ledsnat på GuitarHero å allt sånt så lira vi lite vändtia, det var jag lite bättre på iaf : ). Var verkligen en kanonkväll, var länge sen vi gjorde nå kul tilsammans på tu man hand. Looove it!

See you!

As you wish!

Kategori: VARDAG

Good morning, eller jag har varit vaken sen halv åtta. Lilla L sov i sin säng hela natten så för en gångs skull kände jag mig utvilad.

Såg ni Vampire Diaries igår? Åh vad det är spännande! Va nu inte så tråkiga att ni laddar ner hela säsongen, är så mycket roligare att vänta en vecka med spänning. Dessutom kommer det bara mer å mer snyggingar till programmet, känns som att de alla samlas i en show. Hehe.

Btw, fick lite konstruktiv kritik igår. Eller ett önskemål om en ny blogg, med tema. Så det ska jag självklart ordna. Så i maj är den klar.

Lyxmamman

See you later!