Mitt i livet

En ny start!

Juni

Kategori: VARDAG

Jag hatar den här månaden, är för mycket minnen. Vill inte tänka på sånt som varit, vill blicka framåt. Kan inte sova, och vill inte vara vaken. Försöker tänka på annat, läser en j*vla massa böcker, plöjer igenom hundratals korsord, letar desperat efter bostad. Måste hålla mig sysselsatt, orkar inte, ligger och tänker.

Han skulle ha blivit 2 nu i Juni, det gör ont. Jag blir arg, jag får ångest. Hemska minnen från sjukhuset, hur jag höll honom i mina armar, livlös. Sjukvårdspersonal, stöttar men jag hör knappt vad dom säger. JW håller min hand, ser hur ledsen han är även om han försöker dölja det. Kroppen värker, hjärtat värker, tårar som aldrig tar slut. Hemfärden var hemsk, jag hade lämnat kvar mitt barn där, det var inte så det var tänkt.

Orkar inte tänka på det, det gör så ont, känns som att någon skär en kniv rakt i hjärtat på mig.

R.I.P

Leo

December-07

Tiden räcker inte till

Kategori: VARDAG

Heiii, om ni undrar varför jag inte bloggat nått den senaste månaden, så är det för att jag e så sjuukt upptagen. Har lixom inte så många minuter till övers. Just nu har jag tid för jag väntar på att tvätten ska bli klar, sen ska jag springa ner på stan å träffa några kompisar.

Var till BVC idag, mätte å vägde lillan, gick jätte bra. Men fick tid till barnläkaren vid halv tre idag, eftersom Lea inte vill använda benen. Just nu är hon hos farmor så att jag ska hinna dona här hemma. Ska försöka uppdatera bloggen ikväll, hoppas iaf. Aja have to run, CY!

Jag vet, jag vet...

Kategori: VARDAG

Heiii…
jo jag vet att jag inte skrivit något på ett tag men har haft fullt upp med mig själv. Men nu är allt bra igen så nu är jag back on track.

Babylycka - februari 2009

Lillan blev tio månader häromdagen, kan knappt fatta det! Hon har blivit så gaaalet stor… Dessvärre har hon kommit in i en period då hon ska testa mina gränser, e skitsvårt att vara konsekvent. Jag menar, vi har aldrig haft problem att natta henne förut, men nu så vill hon att man ska släpa runt på henne eller somna i våran säng. Visst det är super mysigt att ha henne i sängen, men det går bara inte. Så så fort hon har somnat bär det av till hennes säng.

Nä nu blir det frukost, får skriva av mig senare.. CIAO