Mitt i livet

En ny start!

Shopping-fredag :)

Kategori: SHOPPING

Helloooo...

Nu är jag hemma igen efter en shoppingrunda med svärmor. Jag passade på att köpa 2 nya vardagsklänningar och en ny kort jacka.
Har alltid känt mig osäker på om jag passar i långklänning, så jag får prova den en gång till här hemma innan jag bestämmer mig. Är lite rädd att den ska va för kort :(.
Lindex Shop Online - Klänning
Sen var svärmor jätte snäll och köpte nya kläder till barnen. Så nu har hela familjen nya fina kläder, det känns bra ;). (Är bara Jens som inte köpt nya, men det får han fixa själv).
Nu ska jag ha fredagsmys, kram på er!

J*vla skit!

Kategori: VARDAG

Heiii..

Min dator har gett upp totalt. E inte ett skit som fungerar, så blir nog inte så mycket inlägg förrns jag fått tid att titta på det eller eventuellt köpa en ny. Är ju inge kul att blogga utan bilder å rätt webläsare :(.

Hörs när vi höres!

Utredning pågår

Kategori: VARDAG

Goddagens ;)
Idag har jag varit på utredning av mina psykiska besvär. Besöket och testet tog 2 timmar, så nu hoppas jag att dom har information så det räcker för att ställa en diagnos. Dom skulle höra av sig när resultatet var färdigt. Så nu håller jag tummarna för att dom kan hjälpa mig. Jag vill ju ha ork att vara en så bra mamma och flickvän som möjligt.
Gammal bild, men det får duga ;)
Efter besöket hämtade jag Lea på dagis och åkte hem till Svärmor och svärfar på lunch, fick jätte goda tacobiffar och ungsstekt potatis :P.
Nu har jag precis nattat de små ungarna och ska försöka få lite gjort här hemma. Imorgon ska jag in till stan för att vaccinera Lea och kolla på nya skor till henne. Och om hon inte blir sjuk av sprutan så kanske det blir en sväng till västerås på fredag för lite shopping :).