Mitt i livet

En ny start!

I jakten på lycka

Kategori: VARDAG

Trodde att det skulle gå över, trodde att allt kunde botas med piller. Vad fel jag hade…. Skulle kunna springa 10 mil bara jag visste att det skulle göra allt bra.

Jag tar semester nu, imorgon packar jag lite saker och åker bort ett tag. Bara jag och Lea, ska bli skönt. Rensa huvudet lite, annars vet jag att jag kommer att göra nå dumt som jag får ångra sen.

Höres när jag är tillbaka.

CIAO

Söndag

Kategori: VARDAG

Heiii…

Vissa dagar vill man bara inte kliva ur sängen. Ville bara dra täcket över huvudet och låtsas att jag inte fanns. Men klev upp duschade och åkte å kollade på ett hus som jag är sugen på. ifs kunde jag bara kika på utsidan, men det känns ”rätt” redan nu. Så nu längtar jag till visningen, hoppas det e lika fint på insidan.

Mycket tankar idag, vet varken ut eller in. Vet bara vad jag vill, å inte är det de här. Så ska fundera ett tag till innan jag tar något beslut. Så håll tummarna för mig, jag behöver alla tummar jag kan få nu.

Hörs sen, måste ju berätta om gårdagen på Fortet. CIAO

Löve Shopping!

Kategori: VARDAG

God dagens!

Igår skulle jag som sagt ha städat men så ringde det på mobben, å sen vart hela dagen uppbokad. Först kaffe med Linda, sen kom Emelie hit. Sen drog vi ner på stan å mötte Carro å Elias, så blev det fika å lite shopping. Sen var det bara hem å börja med maten.


Den här fick det bli till Lea, tyckte den var gullig hehe.

Sen idag så skulle jag precis till å städa så fick jag ett sms, då var det Svärmor som ville ses. Så blev lite kaffe med henne innan vi åkte å shoppa lite. Blev en massa inredningsprylar, blommor å en potta till Lea. Jag vill inte ha en unge som måste ha blöja tills hon e fem, så nu ska det tränas. Sen åt vi lunch, å så skulle jag åka å handla, men självklart så somnade lillan i bilen så jag fick åka hem och lägga henne istället.

Btw, fick ett samtal från Hallsta så nu är midsommarn räddad.

Så nu sitter jag å väntar på att hon ska vakna så vi kan åka.

Nej nu har jag skrivit för mycket igen. Hörs en annan gång CIAO