Mitt i livet

En ny start!

Tidsfördriv

Kategori: BILDER

b

Snart slut...

Kategori: VARDAG

Heiii på er!
 
Det var ett tag sen nu igen, men snart är det höst å då blir datorsittandet mer regelbundet. Snart är semestern slut och nu kan jag bocka av "flyga" från min lista av saker jag vill göra innan jag dör, haha nej nån sån lista finns inte men kanske borde jag skaffa en. Vattenskoter har jag också åkt för första gången i mitt liv, himlans kul men också himlans jobbigt att hålla sig fast vid såna höga vågor.
 
Bild från första sol och bad dagen, blekfisar :)
 

Den svenska sommaren regnar bort

Kategori: VARDAG

Heiii...
 
En veckas "semester" har redan gått, jag lyckades bli klar med mitt plugg på 2-3 dagar istället för 7, så det vart högt tempo några dagar. Full score på senaste provet å nu är det bara sluttentan som är kvar i svenska kursen. Imorgon börjar nästa kurs och förhoppningsvis så går den lika enkelt.
 
Haha, blommorna på bilden åkte ut så fort jag kollade bilderna, jag e så hemmablind att jag måste se saker på bild för att verkligen SE det.
 
Iaf så har jag haft en helt underbar början på min semester, trots blötaste sommarn under min livstid (?), så är jag helt nöjd. Jag har haft massor med tillfällen jag spenderat med familj, släkt och vänner, å det ger mig massor med energi.
På tal om ingenting alls så börjar flygresan närma sig, å att sova med oro inför den är inte kul. Men när jag väl har tagit mig upp i flygplanet kommer jag känna mig tuffast i världen. Nä nu ska jag bädda rent i sängen å ta en dusch, det ska bli så himla skönt att krypa ner i sängen å veta att man har ett nystädat hem å purfärska sängkläder.
 
Hoppas eran sommar också är awesome trots allt regn!