Mitt i livet

En ny start!

Mysig höst-dag!

Kategori: VARDAG

Helluuu...

Dagen har sprungit förbi, å jag har knappt märkt att klockan blivit så mycket.
Jag och Lilla L tog fick med oss LJ på långpromenad upp till Måns-Ols för en lunch i det vackra vädret. Är underbart att sitta där vid vattnet och njuta av god mat och trevligt sällskap. Oturligt nog lyckades vi komma samtidigt som ett gäng turister eller vad det nu var, en busslasst iaf, så blev lite stimmigt.


2010-03-24 Mitt söta matmonster :D

Efter en långlunch, gick vi å handlade och knatade hem till mig. Lea började diretkt köra med LJ, å ville att dom skulle leka med alla leksaker. Så blev lego och prylar överallt, å Lea älskar uppmärksamheten :). Sen va LJ snäll och städade upp efter dem.

Sen hade jag visning på lägenheten, fattar inte varför barnfamiljer får för sig att det är en bra idé att titta på en lägenhet på tredje våningen utan hiss. Att det är milslångt till tvättstugan, å inte en chans att få plats med tvättmaskin i lyan. Att det sen e massa fel å problem med lägenheten tycks inte heller bekomma dem :S. Aja dom gör som dom vill.

Sen fick Lea leka en stund till med LJ innan det var dax att sova middag, så vi fick dricka kaffe ifred.

Nu sitter jag å väntar på att gubben ska höra av sig om när han tänker komma hem... Inte har jag börjat med någon mat heller, e ju inge kul att äta själv. Får ta å rota lite i frysen nu då.. Puss!

Morgonstund har guld i mun

Kategori: VARDAG

Helluuu..

Förstår inte riktigt vad som menas med det där gamla talesättet...(rubriken)

Vaknade självklart kl 6 å va galet pigg, titta ut genom fönstret å ser att det ser ut att bli en vacker dag. Kanske skulle man ta en morgonpromenad så fort stumpan vaknar, skulle va mysigt.

Bild från 2009-12-29, ser så roligt ut när armarna sticker rätt ut :)

Tjejkvällen igår blev kanon, köpte med oss massa mat hem till LJ, satt å snacka skit om allt möjligt konstigt. Sen kikade vi på Idol, å va en egen jury på 6 pers :). Sen tickade klockan på å det blev dax att åka hem.

Väl hemma var min bebis redan nattad och klar så det var bara för mig att hoppa i säng. Va ju typ omöjligt att somna när man hade ett litet inneboende monster som skulle sparka på mig :(. Tror klockan blev 12 innan jag äntligen fick lugn och ro att sova.

CIAO

Bebismage eller något ;)

Kategori: VARDAG

Heiii...

Då har man precis kommit hem från bassängträningen med Lea. Är rätt jobbigt att åka ända till Västerås bara för att bada i 45 min, så passade på att stanna till på Hälla Shopping för att köpa höst skor åt Lillan. Hittade ett par jätte tuffa i storlek 20, lite för stora men hon växer ju i dem.


Fattar inte varför dom är blanka på bilden, det är dom inte i verkligheten :S

Jag måste försöka få gubben att hjälpa mig med att fota magen. Är lite kul när man kan jämnföra med den första graviditeten. Hur jag än försökte själv så blir det inte bra, magen får bara konstig form när jag ska sträcka mig så hela magen syns.

Världens sämsta bild, jag vet

Måste ta å sova en stund nu, för ikväll blire middag med sex sköna brudar :D