Mitt i livet

En ny start!

And then I fall

Kategori: VARDAG

Idag önskar jag att jag inte hade vaknat alls.... Även om jag hade planerat en lugn dag så hade jag inte räknat med att bli sängliggande. Yrseln har slagit till med full kraft, sådär så att det känns som att jag antingen ska svimma eller kräkas. Dessutom vaknade jag med ett fruktansvärt tryck över hjärtat. Jag pallar inte att leva så här!
Jag får väl ändå vara glad över att äntligen ha fått en medicin som hjälper mot magsmärtorna.

Jag känner mig så jävla arg och frustrerad över situationen.

Helt plötsligt var det helg

Kategori: VARDAG

Hej!

Guuu så fort veckorna går när man jobbar, lämnar hemmet kl 06 och kommer hem igen 18. Då är det inte mycket tid över innan jag somnar. Känns som att det senaste året har gått i turbofart, ny lägenhet, nytt jobb och ny pojkvän. Som en helt ny start helt enkelt. Men det är inte mycket som verkligen har varit enkelt. Det här året har varit både tungt och jobbigt men i mellanåt har jag ändå känt mig sjukt lycklig. Jag har två helt otroligt goa ungar, som nu börjar vänja sig vid sina nya liv.

Jag har nått botten så många gånger det senaste året men just nu känner jag mig väldigt stark. Å framförallt älskad!Jag har verkligen inte varit lätt att leva med å jag är sjukt lycklig över att du stannade kvar. Att du trodde på mig och peppade mig, förhoppningsvis kan jag va ett lika bra stöd för dig om det någon gång skulle krisa.

Kärlek till folket typ :)

Vad var det jag sa?

Kategori: VARDAG

Morsning,

Läkarbesöket gick som förväntat. Efter ytterligare tester på köldkörteln så fick jag nu svaret på att det inte alls var den som ställde till det för mig. Så nu tog dom prover i halsen för att ta reda på varför lymkörteln är förstorad, fick även penicillin för att se om den vill ge med sig (efter att ha varit enorm i 6-7 månader). Ger den inte med sig efter kuren ska jag vidare till halsdoktorn.
Magen tror dom beror på gallsten, så nu skickas jag vidare till röntgen för att svar på det. Dessutom ska jag få träffa en dietist som ska hjälpa mig lägga om kosten igen så att jag ska få så lite besvär som möjligt.


Å sa jag inte att dom skulle ta fler blodprover? Jodå, stick i armen även denna vecka. Jag kommer se ut som en sprutnarkoman när det här är över...

Nu sitter jag iaf på bussen på väg till jobbet, missar en halv dag. Å fler dagar lär det bli.