Mitt i livet

En ny start!

Många prövningar i livet

Kategori: VARDAG

Go kväll! Då var det klart att barnen ska börja på dagis i Sala istället. Så om en vecka är det dax att börja skola in dom. Jag måste säga att det känns otroligt jobbigt att flytta på dem nu när de trivs så bra och har skaffat sig "bästisar". Jag har sån ångest över det här beslutet men jag måste hoppas att allt kommer att bli bra.


Det känns egoistisk att säga att det ska bli skönt att slippa köra de 6 milen varje dag för att lämna och hämta på förskolan. Men det är också en kostnadsfråga, 500:- varje vecka i bensin. Det finns roligare saker att lägga pengarna på.

Håll gärna tummarna för oss nu. Kram på er!

Än är det inte över

Kategori: VARDAG

Hej!
Nu kommer ännu ett deppigt inlägg, men för mig är det viktigt att få det ur mig. Jag var verkligen helt säker på att hetsätandet och kräkningarna kom av medicinen men nu är det tillbaka trots att det var sex månader sedan jag slutade med tabletterna. Jag vet verkligen inte vad de beror på och det är så hemskt. Jag blir så rädd att folk ska tro att jag lider av bulimi, men så är det inte. Jag är inte tjock och tycker inte att jag är tjock heller. Jag tränar för att få muskler och för att hålla mig frisk, inte för att bli smal!

Det här gör mig så otroligt deprimerad och jag vet inte vad jag ska göra..

Så fel av mig

Kategori: VARDAG

Heiii...

Jag har verkligen haft en grym helg med massor av underbara människor. Sen så kan en person ta bort glädjen av det på några minuter. Jag försöker intala mig själv att en persons åsikter inte ska kunna kännas så sårande, men det hjälps inte. Det rev upp såren på nytt och ilskan blossade upp igen. Jag trodde att jag hade byggt upp ett starkt försvar mot det förflutna men nu känner jag mig lika trasig som jag gjorde för tio år sen.
Det tycks inte spela någon roll hur mycket jag än kämpar för att må bra när där ständigt finns människor som vill trasa sönder mig igen.
Tack och hej typ!