Mitt i livet

En ny start!

Omfg Im so happy

Kategori: VARDAG

Heiii, asså jag tror knappt det är sant!
Allt i mitt liv tycks flyta på nu och den 1juli flyttar jag till en större och mycket finare lägenhet. Så hej kakelugnar, jag kommer gifta mig med er i höst. Bäst av allt är läget och att den ligger på bottenplan. 


Fan vad livet är underbart just nu, tänk att jag kan säga det fast jag dragits med migrän i två dagar! 

Nu ska jag pussa massa på mina kids innan dom somnar :)

Im not talking about diamonds

Kategori: VARDAG

Hej!

Ibland undrar jag vad jag gör för att förtjäna så underbara människor i mitt liv. Igår blev jag glatt överraskad, någon måste ha tyckt att jag varit snäll på sistone ;).


Jag är sådär löjligt förtjust i presenter allrahelst när de kommer väldigt oväntat. Så min helg kunde inte ha slutat bättre.

Dessutom har jag så mycket att se fram emot den här veckan, kika på lägenheten, gå på fest på dagis, å få ha min fruga hos mig över Valborg :)

Jag behöver inga diamanter, mina vänner är värda mycket mer än dom!

Gott att leva

Kategori: VARDAG

Men heeej! 

Hemma igen efter en visit på landstället, hos mor och far. Blev grillat igår, spela spel med Lea, hemmagjord hallonglass å sova tältsäng med två små busungar. Idag har vi hängt ute i solen, gått på långpromenad, ätit ännu mer gott och jag har passat på att visa upp min bleka hud för solen.


William va söt å gav mig ett nytt navelsmycke också :). 

Nu tag jag mig en fem-minuters på soffan innan det är dax att göra oss redo för en dagis och jobbvecka :). Hoppas ni också haft en kanonhelg :)