Mitt i livet

En ny start!

Ur arkivet

Kategori: VARDAG

Heii...
 
Är tillbaka i huset och går igenom de gamla bildarkiven, vissa saker vill jag helst glömma. Radera och trasa sönder men jag kan ju inte ljuga för mig själv. Att hitta bilder på hur jag en gång sett ut, när jag var som sämst. Förlossningsdepression och undervikt på över tio kilo resulterade i den här bilden.
 
Den är hemsk och det är så långt bort från den jag är idag. Man ser på ögonen hur mycket medicin jag åt, blek och ihålig och äcklig! Jag inser att det måste varit jobbigt att leva med mig under den här perioden, den där vill man inte gärna vakna bredvid.
 
Därför är jag stolt och lycklig över hur jag ser ut idag, även om jag fortfarande inte mår riktigt bra så kommer jag aldrig mer vilja vakna upp sådär. Nog för att man inte kan rå för förlossningsdepression men så där KOMMER jag ALDRIG mer se ut.
 
Jag är stolt över den jag håller på att bli! Var det ni med! Välmående är det vackraste som finns!
 
 
 

Kvällstankar

Kategori:

Jag får vara otroligt glad över att galningarna bestämde sig för att somna vid sjusnåret, det var himlans tacksamt.
Så mamman fick lugn och ro att avsluta en bra bok så här på kvällskvisten.
Jag funderar och funderar över hur man bäst botar barnens trots, å har insett att dom små rackarna helt enkelt genomskådar mina små hot om straff (timeout i soffan, MED stängd dörr). Efter Leas tredje time-out var det inte lika kul att sparka på brorsan, så nu sätter jag hårt mot hårt för att se hur lång tid det tar innan hon tycker att det inte är något straff. Vad ska man då hitta på?
Lillebror är betydligt enklare eftersom han hatar att bli utvisad från leken, däremot hittar han på nya hyss som han tror är ok. Så här hemma är förvirringen ibland total men det är bara att inse att man helt enkelt inte får vara FÖR snäll som mamma utan en regelrätt domare.
Jaja vi övar igen imorgon och hoppas att dom snart ska ledsna på utvisningar och börja vara lite snällare mot varandra.
Nu tar jag natt!

Bara skit och jäkelskap!

Kategori:

Idag är jag trött, sjuk och otroligt ledsen. Som att det inte räckte med gårdagens tråkigheter så blev denna dag tio gånger värre! Det var min vanliga tur att bli sjuk lagom till Vårruset, något jag ju sett fram emot hela året. Sen fick ju barnen inte gå på dagis min enda möjliga tvätt dag denna vecka så jag fick släpa dem med mig upp och ner sjuttioelva gånger idag. Samtidigt som mitt vardagsrum renoveras och alla möbler står inmosade i de övriga rummen, sjukt drygt att va hemma med barnen då när man är sjuk. Men det här är alla bagateller om man jämför med vad jag nu mera står ut med från mitt barn. Nog för att trotsåldern ska vara jobbig men det här är helt hemskt! Man slår inte sitt syskon och sedan står och ljuger mig rätt upp i ansiktet fast jag såg det hela. Våld och lögner är inget mina barn får hålla på med! Attityden är helt bedrövlig och ingenting jag gör eller säger biter. Bortskämda har dom blivit på tok för länge, men nu är det slut med det! Mina barn förtjänar inget nytt förens dom lär sig uppskatta det dom har. Sen får ni tycka att jag är en dålig mamma bäst ni vill men mina barn är mina barn.