Mitt i livet

En ny start!

Jag kom på en sak

Kategori: VARDAG

Ååå det finns visst en sak jag vill ha, som jag garanterat behöver också. Ett Skrivbord! Jag har ledsnat på alla dessa viktiga papper som ligger å skräpar överallt, å på datorn som står på golvet (Jens stationära). Så imorgon efter vattengymnastiken ska jag åka till olika möbelaffärer å kolla på skrivbord. Hittar jag nått så e det bara att hoppas att jag får in det i bilen också :)

Nu ska jag ner i tvättstugan igen, CIAO

KOMMENTARER:

  • Jen säger:
    2010-08-31 | 16:22:58
    Bloggadress: http://identitetmamma.blogg.se/

    Gumman det är inte svårt :P Man letar upp en bakgrundsbild som man vill ha eller liknar det man vill ha men ser till så att den överlappar fint och är en färg som man själv trvis med och som inte sticker för mycket på ögonen för dom andra som besöker dig.



    Jag hittar mina på google och på Photobucket oftast. Efter det så gör jag min header. I ett tema som går ihop med bakgrunden så det hela får sin helhet :)



    Min header gör jag på photobucket. Man laddar upp sina bilder i album sedan har dom scrapbooking program som man kan använda sig av. Man knåpar och trixar sparar och går tillbaka på senast upplagda bilder och sparar ner sin bild och använder den som header sedan.



    Allt jag har lärt mig har jag lärt mig via Designadinblogg.se. Det är lite knpeigt. Säg till om du vill ha lite hjälp!



    BF är 9 sept! :D GALET!

Kommentera inlägget här: